trafic_site
schimb de trafic

Filme

RSS Filme
Film este termenul utilizat pentru desemnarea, in acceptiune mai larga, a produsului final al artei si industriei cinematografice.
Arta si industria cinematografica in vorbirea curenta sunt cunoscute sub denumirea de cinematografie. La rindul ei industria cinematografica se imparte in doua sectoare distincte: productia de film si difuzarea lor in sali de cinematograf sau televiziuni, casete video, DVD-uri sau descarcindu-l de pe internet (vizionare on demand).
Un pasionat de film, care merge la cinematograf frecvent se numeste cinefil, iar valoarea filmului este stabilita de criticul de film, cu ocazia aparitiei productiei de film sau in cazul prezentarii lui la diferite festivaluri de film.
Festivalurile de film sunt manifestari consacrate, unde jurii formate din cineasti si critici de prestigiu ai cinematografiilor mondiale, după niste criterii stricte premiaza productiile de film ale cinematografiilor nationale participante. La astfel de manifestatii cinematografice a participat si participă si cinematografia romaneasca, obtinând premii importante pentru filmul romanesc.
 
Director-web-romania.ro este listat in Directorul World-Directory.ro, catalog web international ce promoveaza afaceri din toata lumea.
director-web-romania.ro © 2008 -2018    Generated in 0.022 Queries: 7    Contact    Newsletter