trafic_site
schimb de trafic

pictura

RSS pictura
Pictura este o ramură a artelor plastice care reprezintă realitatea în imagini artistice bidimensionale, create cu ajutorul culorilor aplicate pe o suprafață (pânză, hârtie, lemn, sticlă etc.). Scopul este de a obține o compoziție cu forme, culori, texturi și desene, care dă naștere la o operă de artă în conformitate cu principiile estetice. O mare parte din pictura artei occidentale și orientale este dominată de motive religioase; exemple ale acestui tip de pictură sunt scenele biblice luate din pereții catacombelor și din plafonul interior al Capelei Sixtine, iar ale artei orientale sunt scenele din viața lui Buddha sau picturile mormintelor faraonilor egipteni care au reprezentat trecerea la imortalitate.
Creste vizibilitatea site-ului tau pe Google si cistiga vizitatori pe website-ul tau prin inscriere in directoare premium in categoria - Pictura. Director web romanesc optimizat cu inscriere gratuita. Catalog de internet administrat manual de operatori cu experienta. Adauga website acum.
Detalii : magazin online de tablouri ro
magazin online de tablouri

Galeria online de tablouri a artistului Ioan Popei va ofera posibilitatea sa alegeti si sa aduceti in casa...

www.popei.ro | Detalii
Detalii : Galerie de arta - tablouri in ulei pictate manual ro
Galerie de arta - tablouri in ulei pictate manual

Galerie de arta care se ocupa cu vanzarea de tablouri in ulei pe panza pictate manual.www.tablouri-pictura.com | Detalii
Detalii : Galeria etablouri. Vanzare tablouri ale artistilor autohtoni. ro
Galeria etablouri. Vanzare tablouri ale artistilor autohtoni.

Galeria online etablouri va ofera spre vanzare sau doar vizualizare tablouri moderne,abstracte,tablouri pe panza sau...

www.etablouri.ro | Detalii
 
Director-web-romania.ro este listat in Directorul World-Directory.ro, catalog web international ce promoveaza afaceri din toata lumea.
director-web-romania.ro © 2008 -2018    Generated in 0.048 Queries: 8    Contact    Newsletter