trafic_site
schimb de trafic

Politica

RSS Politica
Politica este stiinta si practica de guvernare a unui stat si reprezinta sfera de activitate social-istorica ce insumeaza relatiile, orientarile si manifestarile care apar intre partidele politice, intre diversele categorii si grupuri sociale, intre natiuni s.a.m.d. in vederea emanciparii conceptelor proprii, in lupta pentru putere sau suprematie ideologica etc. Politica reprezinta deasemenea orientarea, activitatea, actiunea propriu-zisa a unui partid sau a unor grupari exercitata in domeniul guvernarii problemelor interne si externe. Totodata, poate fi definita ca ideologie ce reflecta aceasta orientare sau actiune.
Politica este procesul prin care sunt luate decizii in interiorul unor grupuri. Desi termenul este folosit in general pentru a comportamentul din interiorul guvernelor, se observa existenta sa in toate interactiunile grupurilor umane, inclusiv in cele din cadrul institutiilor de corporatie, academice si religioase.
 
Director-web-romania.ro este listat in Directorul World-Directory.ro, catalog web international ce promoveaza afaceri din toata lumea.
director-web-romania.ro © 2008 -2018    Generated in 0.021 Queries: 7    Contact    Newsletter