trafic_site
schimb de trafic

Servicii-web

RSS Servicii-web

Un serviciu web este un serviciu pus la dispoziție utilizatorilor pe Internet. Multitudinea de protocoale și standarde disponibile începând de la sfârșitul secolului trecut în sfera Internetului au dat posibilitatea comunicării între aplicații pe sisteme aflate la distanțe mari, cu acces la Internet. Astfel, există sisteme ce oferă servicii de informare și procesare a informațiilor care în general sunt independente de platforma hardware; accesul la acestea se face prin servicii web.


Exemple clasice de servicii web de informare sunt aflarea cursului de bursă momentan al unei acțiuni anume sau aflarea condițiilor climaterice intr-un anumit punct de pe glob. Serviciile de prelucrare de informații pornesc de la cele mai banale servicii, cum ar fi execuția de operații aritmetice asupra unor numere, și până la servicii complexe cum ar fi serviciile de autentificare.

 
Director-web-romania.ro este listat in Directorul World-Directory.ro, catalog web international ce promoveaza afaceri din toata lumea.
director-web-romania.ro © 2008 -2018    Generated in 0.024 Queries: 7    Contact    Newsletter