Joi, Iunie 01, 2023
Autentificare

Logare in contul personal

User *
Parola *
Retine datele

Creeaza un cont

Toate cimpurile marcate cu un asterisk (*) sunt obligatorii.
Nume *
User *
Parola *
Repeta parola *
E-mail *
Repeta e-mail *
Cod securitate *

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

director web5Pentru a utiliza, vizualiza, inscrie website-uri, sau in orice alt fel, utiliza acest website, trebuie sa acceptati toate aceste conditii enumerate mai jos:

1. Toate informatiile si datele de pe acest website sunt furnizate ca atare, asa cum sunt si in forma in care sunt, fara nici o garantie de nici un fel.

2. Utilizarea informatiilor si datelor continute in acest website, este exclusiv riscul dvs., al vizitatorului.

3. Ne rezervam dreptul de a schimba informatiile, regulile, datele sau scopul acestui website, dreptul de a aproba, adauga sau sterge site-uri din baza noastra de date, de a modifica sau corecta listarile aferente, precum si de a modifica acesti termeni si conditii, dupa cum credem de cuviinta si fara nicio notificare prealabila. Prin utilizarea in continuare a acestui website, va angajati sa acceptati in totalitate acesti termeni si conditii, incluzand toate modificarile survenite prezentului document. Este de datoria dvs. de a consulta acest document in mod regulat, pentru a verifica daca acesti termeni sunt inca acceptabili pentru dvs..

4. Prezenta website-ului dvs. in director director-web-romania.ro constituie un privilegiu si nu un drept. Acceptarea sau nu a unui website in director ramane integral la latitudinea editorilor nostri. Plasarea unui link catre director-web-romania.ro poate constitui avantaj, dar nu garanteaza acceptarea website-ului dvs. in director.

5. Nu avem nici o legatura cu posesorii de website-uri listate in director-web-romania.ro si nu avem control total asupra informatiilor pe care ei le adauga in director. Nu sustinem si nu garantam in nici un fel calitatea, validitatea sau orice alt aspect referitor la aceste listari.

6. Dvs. acceptati sa va asumati toate riscurile, directe, indirecte sau incidentale, provenind din utilizarea acestui website si/sau a informatiei continute de acesta, incluzand fara limitari, probleme cu computerul, pierderi de date, intreruperea afacerii dvs., defectiuni de hardware, pierdere de profit, etc.

7. Editorii director-web-romania.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona, suspenda sau termina accesul dvs. la serviciile acestui website in parte sau integral, dupa cum considera de cuviinta si in orice moment, fara ca dvs. sa fiti instiintat in vreun fel in prealabil si fara nici un fel de despagubiri.

Editorii director-web-romania.ro :

1. Nu fac nici un fel de confirmari sau afirmatii, directe sau indirecte, legat de acuratetea sau corectitudinea informatiilor si datelor continute in acest website.

2. Nu garanteaza ca serviciile oferite de director-web-romania.ro sunt sau vor ramane fara intreruperi sau fara erori. Serviciul este oferit "ca atare" fara nici un fel de garantii.

3. Nu accepta nici un fel de penalizare sau despagubire ca urmare a utilizarii informatiei scrise sau datelor oferite, sau ca urmare a increderii puse in acestea.

4. Nu fac nici un fel de afirmatii, directe sau indirecte, referitor la cat de potrivita este informatia sau datele continute de acest website pentru orice scop particular.

5. Nu ofera nici un fel de garantii ca informatia si datele continute de acest website, sunt libere de infectii cu virusi de calculator sau alte contaminari.

6. Nu sustine, nu confirma, si nu garanteaza nici un fel de terti, sau produse ori servicii ale tertilor care sunt listate ca informatie pe acest website, ca urmare a oricarei informatii, material, continut referit la, inclus in, sau legat (linked) catre, dinspre sau spre acest website.

Ultima actualizare la 02 martie 2018.