Joi, Iunie 01, 2023
Autentificare

Logare in contul personal

User *
Parola *
Retine datele

Creeaza un cont

Toate cimpurile marcate cu un asterisk (*) sunt obligatorii.
Nume *
User *
Parola *
Repeta parola *
E-mail *
Repeta e-mail *
Cod securitate *

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

categorie director webInscrierea in directoare, reprezinta una din principalele metode de promovare, prin obtinerea de link-uri, care au ca rezultat, cresterea directa a traficului, dar si cea indirecta prin intermediul motoarelor de cautare.
Cu cit exista mai multe link-uri catre un website, cu atat mai important pare acesta in "opinia" motoarelor de cautare.

Astfel, catalogul web premium - Director-Web-Romania.ro, contine cea mai completa colectie de link-uri catre website-uri de cea mai buna calitate, incadrate in peste 1800 de categorii, cu cele mai complete prezentari si sute de cuvinte cheie.
Catalogul nostru este editat 100% uman, la un nivel de exigenta mult peste media altor directoare, oferind consumatorului informatii de calitate si o experienta placuta in utilizarea catalogului nostru.

Ne straduim sa pastram calitatea acestui catalog web, prin eliminarea website-urilor de proasta calitate.

Echipa noastra militeaza pentru un mediu online cit mai curat. In acest sens, in directoarele administrate de catre noi, nu vor fi acceptate website-uri de proasta calitate.

Scopul acestui director web, este de a creea o baza de date cu informatii despre website-urile din spatiul virtual romanesc, pentru a facilita accesul rapid catre aceste informatii, pentru o mai buna reprezentare in motoarele de cautare cunoscute.

Daca doriti sa ne sprijiniti, pentru a continua sa va oferim aceleasi servicii de calitate premium, puteti face o donatie.

Pentru donatie click pe butonul "Donate " de mai jos:

Daca nu aveti deja un cont de PayPal, puteti face o donatie de pe pagina PayPal, accesind :

"Use your credit card or bank account (where available). Continue"

Va multumim.