Joi, Iunie 01, 2023
Autentificare

Logare in contul personal

User *
Parola *
Retine datele

Creeaza un cont

Toate cimpurile marcate cu un asterisk (*) sunt obligatorii.
Nume *
User *
Parola *
Repeta parola *
E-mail *
Repeta e-mail *
Cod securitate *

Articole promovate gratuit in director web Romania

Articole de marketing online

optimizare web prin articoleCategoria este dedicata utilizatorilor care doresc sa-si promoveze paginile web sau afacerile prin articole de tip content marketing. Aceasta metoda are o eficienta relativa, mai ales dupa ultimele schimbari ale algoritmului cunoscut sub numele de Panda.

Totusi crearea de articole, face parte din tehnicile de optimizare off-page si are drept scop prezentarea de informatii detaliate, precum si cistigarea  increderii cititorilor in afacerea si produsele pe care le promovati. Marele avantaj al publicarii de articole, consta in faptul ca acestea, daca sunt bine realizate, sunt foarte repede indexate de catre motoarele de cautare.

Articolele propuse spre publicare trebuie sa aiba caracter informativ. Articolele trebuie sa prezinte utilitate pentru vizitatori, sa aiba caracter unic, sa contina informatii concrete, utile pentru cei care acceseaza aceasta sectiune a directorului.

Serviciile oferite de un comisionar vamal

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Importul si exportul unor marfuri presupune o sumedenie de formalitati precum si o serie de etape ce trebuie indeplinite, iar serviciile unui comisionar vamal sunt deosebit de valoroase in aceasta situatie, deoarece faciliteaza mult acest proces. Pe langa faptul ca va creste viteza vanzarilor, cumpararilor sau pur si simplu a tranzitului unor marfuri prin tara, logistica firmei va fi mult imbunatatita, asadar nu mai sta pe ganduri si opteaza din timp pentru un comisionar vamal.

Pe scurt, un comisionar vamal este o persoana juridica ce intermediaza relatia dintre vama si titularul unei operatiuni de export sau import. Acest comisionar vamal va completa toate documentele care sunt necesare si va calcula taxele ce trebuie platite catre stat. In situatia in care va trebui sa prezinte marfurile autoritatilor vamale acesta trebuie sa le despacheteze si ulterior, dupa ce au fost verificate, sa le impacheteze intocmai cum erau inainte fara a aduce nicio stricaciune sau prejudiciu material bunurilor.

Pentru a evita aparitia unor situatii in care marfurile sunt deteriorate, un comisionar vamal va trebui sa detina echipamente speciale pentru transportul si depozitarea lor. Pe langa aceste echipamente un comisionar vamal are angajati speciliazati in operatiuni cu marfuri, iar profesionalismul acestora va reduce la minimum riscul aparitiei stricaciunilor cauzate de manipulare. Mai mult decat atat, spatiile de depozitare ale unui comisionar vamal trebuie sa respecte anumite reguli si sa ofere conditii ideale pentru a conserva marfa si a o pastra in starea initiala.

Atunci cand iti doresti sa apelezi la serviciile unui comisionar vamal este foarte important sa ai in vedere si experienta pe care acesta o are in domeniu, deoarece singura legatura juridica dintre importator sau exportator si autoritatile vamale se face prin intermediul comisionarului. Acesta este persoana juridica ce are obligatia de a duce la bun sfarsit toate cele ce se impun in cazul vamuirii marfurilor.

In final mai trebuie mentionat ca poate exista o reprezentare directa sau indirecta pentru operatiunile vamale. Cea directa presupune ca un comisionar vamal sa actioneze in numele si pe seama altei persoane, in timp ce reprezentarea indirecta presupune ca acelasi comisionar vamal sa duca la bun sfarsit procesul in nume propriu, dar pe seama unei alte persoane.

Un plan pentru un marketing pe Internet eficient

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

plan de marketingMarketingul pe Internet nu este întotdeauna cel mai ușor de făcut. Cu toate acestea, există o cheie pentru marketingul eficient pe Internet pe care prea mulți oameni o ignoră. Deci, ce nu fac ei? Ei nu fac un plan. Pentru a fi corect, o mulțime de comercianți de pe Internet cred că au un plan, dar spunând "Voi face niște bani" nu este un plan.

Poate că acesta este unul dintre motivele principale pentru care francizele sunt atât de populare. Ele prezintă un plan foarte detaliat pentru aproape fiecare aspect al unei afaceri. Dar vorbim despre marketingul pe Internet, nu o afacere tradițională de cărămizi și mortar. Deci, ceea ce aveți cu adevărat nevoie pentru un marketing eficient pe Internet este un plan de afaceri.

Să fim realiști, crearea unui plan de afaceri va necesita timp și efort. Fără unul, totuși, veți rătăci fără rost prin intermediul afacerii dvs. și veți aduce bani într-un mod prea haotic sau deloc. Puteți reuși fără un plan, dar nu veți vedea potențialul dvs. de profit deplin, cu excepția cazului în care aveți un plan de afaceri în loc. Gândiți-vă la asta ca la diferența dintre a avea un hobby și a avea o afacere reală care vă aduce bani. Dacă vrei să fie un hobby, atunci depinde de tine; poate că nu aveți nevoie de un plan.

Planul dvs. este un fel de foaie de parcurs pentru a vă ajuta să definiți și să vă atingeți obiectivele. O modalitate bună de a vă începe planul de afaceri este să vă gândiți la locul în care doriți să ajungeți, apoi să începeți să lucrați înapoi de acolo. Ce măsuri trebuie să luați? Cât veți face? Cum o vei face? Cât veți investi? Ce metode de marketing veți folosi pentru a vă promova afacerea online? Răspunsul la întrebări ca acestea vă va ajuta să faceți un plan bun.

Întrebările pe care le adresați sunt importante. Încercați să vă gândiți la cât mai multe aspecte ale afacerii dvs., după cum puteți. Și când răspundeți, faceți asta cât mai detaliat și mai specific posibil. De fapt, dacă veți găsi răspunsuri vagi, luați acest lucru ca semn că trebuie să vă gândiți mai mult la planul de afaceri pentru un marketing eficient pe Internet.

Odată ce ați întrebat și ați răspuns la întrebările necesare, este timpul să începeți să organizați planul. Încercați să aranjați lucrurile într-un mod logic, astfel încât acestea să aibă mai mult sens. Faceți lucrurile cât mai liniar posibil. De asemenea, trebuie să vă împărțiți planul în obiective pe termen scurt, mediu și lung. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți pe drumul cel bun în timp ce afacerea dvs. crește.

Ar trebui să fiți pregătit să faceți revizuirile planului dvs. după cum este necesar, dar nu faceți aceste schimbări ușor. Cu toate acestea, afacerea dvs. va crește, și nu veți putea să anticipați cum se întâmplă lucrurile cu o precizie de 100%. Deci, trebuie să vă puteți modifica planul dacă situația o justifică. Rețineți că planul dvs. de afaceri nu este scris în piatră și este acolo pentru a lucra pentru dvs., nu împotriva dvs..

După cum puteți vedea, una dintre cheile pentru marketingul eficient pe Internet este să aveți un plan de afaceri. S-ar putea argumenta că, dacă nu aveți un astfel de plan, atunci nu aveți o afacere. Dacă faci asta ca un hobby, e OK, dar dacă vrei să faci bani, atunci trebuie să ai un plan bun. Succes la bani!

Inscrierea website-urilor in directoare web

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

director backlinksPromovarea website-urilor este cea mai importanta componenta a optimizarii pentru motoarele de cautare. Un website cu 2 pagini cu cate 2-3 paragrafe de text pe fiecare pagina poate ajunge mai sus in lista rezultatelor cautarilor decat website-urile unor companii importante. Nu e corect sa fie asa, dar daca numarul de linkuri de pe alte website-uri catre website clientului (backlinks) reprezinta un criteriu important, de ce sa nu profitam? De vina sunt companiile care nu acorda importanta acestui aspect.

Cea mai buna metoda pentru a dobandi multe linkuri este inscrierea in directoare gratuite (cum ar fi, de exemplu, webmaxi.ro). Insa la fel ca directorul web webmaxi.ro, sunt multe altele. Unele firme din acest domeniu ofera inscriere automata cu ajutorul unor softuri speciale, insa marele dezavantaj este dat de faptul ca softurile nu fac treaba asa cum trebuie, mai precis nu aleg intotdeauna categoria potrivita pentru website-ul inscris, nu pot citi codurile de confirmare (captcha), nu raspund la email-urile de confirmare. Drept urmare multi administratori ai acestor directoare web vor sterge website-urile inscrise prin aceasta metoda, si chiar daca sunt aprobate sunt sanse mari ca ele sa fie penalizate de motoarele de cautare sau chiar excluse din lista rezultatelor tuturor cautarilor.

Recomandari - noi recomandam inscrierea in toate directoarele web. Daca nu o faceti dvs., atunci ar putea sa o faca concurentii dvs., si va fi greu sa-i mai ajungeti vreodata. Nu neglijati directoarele cu PR 0 pentru ca la urmatorul PR update ar putea primi un PR mult mai mare si nu vor mai accepta inscrieri gratuite din acel moment. Mai tarziu va veti felicita pentru decizia luata.

Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a acestui articol fara acordul administratorului director-web-romania.ro

Beneficiile PPC (plata pentru click)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

beneficiile ppcFoarte multi se simt intimidati de PPC pentru ca nu inteleg in totalitate ce este PPC si nu reusesc sa vada avantajele utilizarii pentru propria afacere. Plata pentru click este o modalitate foarte buna de a dezvolta o afacere online si de a creste randamentul investitiilor. PPC este simplu, odata ce ai inteles cu adevarat modul in care functioneaza. Publicitatea pay - per - click, PPC sau plata per clic inseamna ca anunturile se pot afisa la fiecare cautare relevanta, insa taxarea se face doar atunci cand utilizatorii vor da click pe anuntul tau.

Daca esti la inceput si incerci sa intelegi cum functioneaza sistemul, trebuie sa faci o documentare serioasa in prealabil. Ai oricind posibilitatea sa lucrezi cu un expert, care este dispus sa-ti arate si sa te ghideze in tot acest proces de lansare cu succes a unui website si sa transforme ideile tale in idei care genereaza bani.

PPC este o metoda de publicitate care va permite sa afisati reclame text sau reclame imagine, direct in paginile unui motor de cautare.

Gindeste-te la unul din cele mai populare motoare de cautare si la ce vezi atunci cind cauti un anumit termen. Apar multe rezultate atit in centru cit si intr-o parte a paginii. Rezultatele din centrul paginii apar natural si se bazeaza pe cit de bine sunt construite si optimizate website-urile respective. Rezultatele din dreapta paginii, sunt rezultate sponsorizate si sunt afisate pentru ca cineva plateste pentru asta.

Webmasterii care opteaza pentru PPC, vor avea site-urile afisate natural printre celelalte rezultate organice si vor plati doar atunci cind cineva acceseaza site-ul lor.

Utilizarea PPC va permite sa directionati afisarile catre o anumita zona geografica. Daca produsele tale se vind foarte bine intr-o anumita zona a lumii, atunci poti redirectiona afisarile doar in acea zona. Nu este nevoie sa deschizi un magazin intr-o anumita tara pentru a obtine rezultate bune. Pur si simplu selectezi o anumita tara ca target principal si vei primi vizitatori doar din tara respectiva, sau se poate merge si mai departe in sensul in care poate fi selectata ca tinta o anumita localitate.

PPC ofera control absolut asupra costurilor campaniei de publicitate. Tu decizi cit vrei sa platesti pentru fiecare utilizator care iti viziteaza website-ul. Acest lucru iti permite sa supralicitezi, adica sa platesti mai mult decit platesc altii pentru un anumit termen de cautare si sa obtii mult mai multi vizitatori sau poti sa mergi pe niste costuri rezonabile si sa eviti termenii care costa foarte mult.

Partea cea mai buna la PPC, este ca vei obtine rezultate foarte repede. Vizitatorii vor veni foarte repede, iar tu trebuie sa-ti faci griji doar de calitatea continulului site-ului si cum sa-i faci pe utilizatori sa revina de cit mai multe ori.

Rezultatele care se obtin in urma unei campanii PPC, pot fi atinse si prin alte metode pe care nu le detaliez aici, dar timpul necesar este mult mai mare, pentru a ajunge la rezultate similare.

Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a acestui articol fara acordul administratorului director-web-romania.ro

Cum incepi o afacere online

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

director web-afacere onlineInternetul a facut sa fie mult mai usor pentru oameni sa lucreze de la domiciliu. Exista multe oportunitati de a lucra, dar cu toate acestea, multi incep propria afacere online. Costurile de pornire sunt relativ reduse deoarece nu implica de cele mai multe ori, inchirierea unui spatiu pentru birou chiar de la inceput, iar alte tipuri costuri pe care le intilnim in cazul afacerilor fizice dispar complet. Multi proprietari de afaceri online lucreaza de acasa din fata propriului PC.

Iata un scurt ghid despre cum ar trebui sa decurga deschiderea unei afaceri online:

Idee. Incepeti cu o idee de afacere. Multe persoane fac greseala de a crea un site web cit mai mare, cu multe pagini si module, astfel ca ideea de baza se pierde. Chiar daca afacerea este on-line, se aplica regulile de baza, reguli simple. Tu trebuie sa vinzi un produs sau serviciu si sa pastrezi clientii fericiti.

Legalitate. Vorbeste cu un contabil si un avocat. Chiar si atunci când incepeti o afacere online, aveti nevoie de contabil si de multe ori si de un avocat.

Instrumente. Cauta, cumpara si inregistreaza un nume de domeniu adecvat. Numele de domeniu este foarte important si trebuie sa transmita utilizatorului informatii minimale despre ce il asteapta atunci cind iti va vizita site-ul. Este bine ca numele de domeniu sa fie usor de retinut si cit mai scurt posibil. Gasiti o companie de hosting serioasa si cautati sa aflati parerile altora despre compania respectiva, pe forum-uri sau blog-uri. Degeaba ati luat un nume de domeniu perfect, daca apelati la servicii de hosting foarte ieftine sau chiar gratuite. Ultimul lucru la care trebuie sa te uiti este pretul. Pretul poate fi important atunci când cautam o companie de hosting, dar fiabilitatea este esentiala. O companie de incredere va costa bani pe termen lung.

Design. Construiti un site intuitiv. Site-ul este magazinul dumneavoastra. Asigurati-va ca este usor de utilizat iar navigarea este intuitiva. Clientii isi pot pierde interesul daca trebuie sa petreaca prea mult timp incercând sa gaseasca produsele sau serviciile de care sunt interesati.

Promovare. Promovati site-ul si dezvoltati o baza de clienti. Traficul este cheia pentru afacerile online. Inscrieti site-ul in directoare web, in directoare de anunturi, directoare de articole, blog-uri, oriunde poate fi inscris si promovat. Toate aceste inscrieri vor ajuta la generarea de trafic. Chiar daca se executa o afacere online, nu uitati sa inmânati carti de vizita si promovati afacerea si in mediul offline.

Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a acestui articol fara acordul administratorului director-web-romania.ro

Moda si atitudinea tinerilor

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă

moda tineretAdolescentii, oameni cu varste cuprinse intre 13 si 18 ani, sunt angajati in procesul de a descoperi identitatea lor personala, separat de adulti, pentru prima data. Moda le permite sa exploreze noi identitati prin stilul lor personal.

Descoperirea individualitatii

Dincolo de utilitatea imediata a hainelor, moda este o expresie a individualitatii si personalitatii. Adolescentii incep sa exercite un control direct asupra ceea ce imbraca. Se considera destul de mari pentru a cumpara singuri propriile haine si de a-si construi propria lor imagine. Deseori, in incercarea de a castiga mai multa libertate de parinti, adolescentii vor opta pentru un stil unic sau egal aprobat. Cand un adolescent incepe sa-si creeze propriul stil prin moda, aceasta este de fapt o modalitate prin care incepe sa se individualizeze.

Apartenenta si acceptarea

La fel de mult ca si adolescentii, majoritatea oamenilor depun eforturi pentru a avea acel sentiment de apartenenta si acceptare. Moda permite adolescentilor sa-si exprime atitudinea fata de grupul de apartenenta, prin adoptarea unui stil vestimentar asemanator cu cel al grupului din care fac parte. Adolescentii pot imita, de asemenea, stilurile celor care sunt putin mai in varsta decat ei, exprimandu-si in acest fel aspiratiile viitoare. Din acest motiv, multi tineri sunt constienti de achizitiile corecte bazate pe afilierea sociala. In general, lupta pentru acceptare, nu este o atitudine de conformitate. De exemplu, stilurile skater sau emo sunt stiluri care permit adolescentilor sa se alinieze cu grupul lor de la egal la egal in timp ce exprima, de asemenea, atitudini individuale fata de lume.

Tendinte si cultura de masa

Adolescentii influenteaza si sunt influentati de cultura de masa si de moda care joaca un rol important. Fiecare generatie de adolescenti are stiluri proprii caracteristice pentru o anumita perioada de timp, in viata lor. Creatorii de moda influenteaza tinerii in ceea ce priveste achizitiile si pare sa existe o cooperare permanenta, un dialog intre adolescenti si designeri, care incearca sa inteleaga preferintele lor. Adolescentii care doresc sa se identifice cu cineva vor emula multe ori stilul lor ca o modalitate de a exprima preferintele lor sociale si anumite atitudini. In mod similar, tendintele modei adolescente din cultura de masa, ajuta adolescentii sa-si stabileasca apartenenta in cadrul grupului de varsta propriu, existind o separare vizuala clara intre stilul lor si stilul adultilor.

Accesibilitatea si explorarea

Adolescentii sunt relativ lipsiti de experienta in a se exprima prin haine, unii adolescenti au un simt vestimentar dezvoltat, altii nu si chiar conceptiile lor despre ei insisi sunt in continua evolutie si schimbare. Moda la preturi accesibile ofera adolescentilor o modalitate de a explora sentimentul de stil fara prea mult angajament si adolescentii sunt, de obicei, mai interesati de stiluri circulante decat de calitate pe termen lung. Multi adolescenti sunt inca in procesul de crestere si de fapt invata cum sa se imbrace, astfel ca preferintele lor vestimentare sunt mai degraba experimentale si nu implica un anumit angajament. Din acest motiv, hainele la moda, pentru adolescenti sunt destul de ieftine si de o calitate indoielnica de cele mai multe ori. Brandurile cele mai populare sunt de regula cele care produc imbracaminte la preturi mai mici, pretul scazut oferind adolescentilor posibilitatea de a experimenta stiluri diferite de la o zi la alta.

Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a acestui articol fara acordul administratorului director-web-romania.ro