Joi, Iunie 01, 2023
Autentificare

Logare in contul personal

User *
Parola *
Retine datele

Creeaza un cont

Toate cimpurile marcate cu un asterisk (*) sunt obligatorii.
Nume *
User *
Parola *
Repeta parola *
E-mail *
Repeta e-mail *
Cod securitate *

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

director backlinksPromovarea website-urilor este cea mai importanta componenta a optimizarii pentru motoarele de cautare. Un website cu 2 pagini cu cate 2-3 paragrafe de text pe fiecare pagina poate ajunge mai sus in lista rezultatelor cautarilor decat website-urile unor companii importante. Nu e corect sa fie asa, dar daca numarul de linkuri de pe alte website-uri catre website clientului (backlinks) reprezinta un criteriu important, de ce sa nu profitam? De vina sunt companiile care nu acorda importanta acestui aspect.

Cea mai buna metoda pentru a dobandi multe linkuri este inscrierea in directoare gratuite (cum ar fi, de exemplu, webmaxi.ro). Insa la fel ca directorul web webmaxi.ro, sunt multe altele. Unele firme din acest domeniu ofera inscriere automata cu ajutorul unor softuri speciale, insa marele dezavantaj este dat de faptul ca softurile nu fac treaba asa cum trebuie, mai precis nu aleg intotdeauna categoria potrivita pentru website-ul inscris, nu pot citi codurile de confirmare (captcha), nu raspund la email-urile de confirmare. Drept urmare multi administratori ai acestor directoare web vor sterge website-urile inscrise prin aceasta metoda, si chiar daca sunt aprobate sunt sanse mari ca ele sa fie penalizate de motoarele de cautare sau chiar excluse din lista rezultatelor tuturor cautarilor.

Recomandari - noi recomandam inscrierea in toate directoarele web. Daca nu o faceti dvs., atunci ar putea sa o faca concurentii dvs., si va fi greu sa-i mai ajungeti vreodata. Nu neglijati directoarele cu PR 0 pentru ca la urmatorul PR update ar putea primi un PR mult mai mare si nu vor mai accepta inscrieri gratuite din acel moment. Mai tarziu va veti felicita pentru decizia luata.

Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a acestui articol fara acordul administratorului director-web-romania.ro